1 / 46

Hotel Hiroshima Sunplaza

Om hotellet

Fra Hotel Hiroshima Sunplaza i Hiroshima (Nishi-distriktet) er der kun 2 minutters kørsel til Setonaikai Nationalpark og 9 minutters kørsel til Hiroshimas Grønne Område. Dette hotel ligger 18,2 km fra Itsukushima Helligdom og 11,5 km fra Mazda Zoom-Zoom Stadion. Føl dig hjemme i et af de 54 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder fladskærms-tv. Med gratis internetforbindelse via kabel kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med en kombination af bruser/badekar samt gratis toiletartikler og bidet. Faciliteter inkluderer skriveborde og elkedler, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Izumi Kunstmuseum - 0,7 km
WoodEgg Okonomiyaki Museum - 1,1 km
Marina Hop Shoppingcenter - 4,6 km
Hiroshima Ebiyama Vejrmuseum - 4,7 km
Hiroshima Kannon Marina - 5 km
Setonaikai Nationalpark - 1,6 km
Hiroshima Shokubutsu Park - 6,6 km
Fredsporten - 8,4 km
Internationale Kongrescenter Hiroshima - 8,4 km
Peace Kannon - 8,5 km
Gravminde for Atombombens Ofre - 8,5 km
Children's Peace Monument - 8,6 km
Hiroshima Nationale Fredsmindeshal for Atombombens Ofre - 8,6 km
Kyu Kokutaiji Atagoike - 8,7 km
Shirakami Helligdommen - 8,7 km

Den nærmeste lufthavn er:
Iwakuni (IWK) - 37,7 km
Hiroshima (HIJ) - 59 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Dette hotel har særlige rygeområder. Som gæst på Hotel Hiroshima Sunplaza har du mulighed for at nyde et måltid på restauranten. Kontinental morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 07.00 til kl. 09.00.
  • Gebyr for kontinental morgenmad: 1100 JPY for voksne og 1100 JPY for børn (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Den japanske regering påkræver, at alle internationale gæster skal fremsætte deres pasnummer og nationalitet, når de indregistrerer sig på et overnatningssted (kroer, hoteller, moteller osv.). Alle overnatningssteder skal desuden tage en kopi af de indregistrerede gæsters pas, som arkiveres.

Kort over Hotel Hiroshima Sunplaza

Adresse

Hotel Hiroshima Sunplaza

Hiroshima, Hiroshima, Japan

N 34.371649 E 132.393862

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger