1 / 50

Mr.KINJO GOLDEN CATS

Ishigaki-øen, Japan

Om hotellet

Med et ophold ved Mr.KINJO GOLDEN CATS i Ishigaki (Shineicho) er du kun 15 minutters gang fra Ishigaki Havn og Torin-ji-templet. Dette hotel ligger 6,2 km fra Fusaki Strand og 17,7 km fra Kabira Bugt Strand. Føl dig hjemme i et af de 30 værelser, der indeholder køleskab og fladskærms-tv. Værelserne har privat hawaiiansk terrasse. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Badeværelserne har separat badekar og bruser med dybe badekar og bidet. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Torin-ji-templet - 0,8 km
Ishigaki Havn - 1 km
Awamori-museet - 1,2 km
Euglena Mall - 1,3 km
Miyara Dunchi - 1,4 km
Yaeyama-museet - 1,4 km
Mindeshallen for Nobumoto Ohama - 1,4 km
Sydportens Bro - 1,9 km
Kalkstenshulen på Ishigaki-øen - 3 km
Banna Park - 3,8 km
Maezato Strand - 4,3 km
Fusaki Kannon-do-templet - 5,1 km
Kannonzaki Fyrtårn - 5,6 km
Tojinbaka - 5,8 km
Fusaki Strand - 6,2 km

Den nærmeste store lufthavn er Ishigaki (ISG-Painushima) - 14,8 km

Personale er kun til rådighed i receptionen i et begrænset antal timer. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
  • Gebyr for selvstændig parkering: JPY 500 pr. dag
  • Gebyr for sen udtjekning: 1000 JPY

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Børn i alderen 5 år eller derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Den japanske regering påkræver, at alle internationale gæster skal fremsætte deres pasnummer og nationalitet, når de indregistrerer sig på et overnatningssted (kroer, hoteller, moteller osv.). Alle overnatningssteder skal desuden tage en kopi af de indregistrerede gæsters pas, som arkiveres.

Kort over Mr.KINJO GOLDEN CATS

Adresse

Mr.KINJO GOLDEN CATS

Ishigaki, Okinawa, Japan

N 24.341196 E 124.14978

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger