1 / 32

Guesthouse Opuntia - Hostel

Ishigaki-øen, Japan

Om hotellet

Fra Guesthouse Opuntia - Hostel i Ishigaki (Shineicho) er der kun 15 minutters kørsel til Ishigaki Havn og Fusaki Strand. Dette hostel ligger 17,1 km fra Kabira Bugt Strand og 0,4 km fra Torin-ji-templet. Føl dig hjemme i et af de 34 aircondition-afkølede værelser, der indeholder mikrobølgeovn og fladskærms-tv. Du kan tilberede dine måltider i fælleskøkkenet. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og digitale kanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne indeholder bruser med brusehoved med spredningseffekt og gratis toiletartikler. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Torin-ji-templet - 0,3 km
Euglena Mall - 0,8 km
Awamori-museet - 0,8 km
Miyara Dunchi - 0,9 km
Ishigaki Havn - 1 km
Yaeyama-museet - 1 km
Mindeshallen for Nobumoto Ohama - 1,2 km
Sydportens Bro - 1,6 km
Kalkstenshulen på Ishigaki-øen - 2,5 km
Banna Park - 3,1 km
Maezato Strand - 3,8 km
Fusaki Kannon-do-templet - 4,7 km
Kannonzaki Fyrtårn - 5,2 km
Tojinbaka - 5,4 km
Fusaki Strand - 5,9 km

Den nærmeste store lufthavn er Ishigaki (ISG-Painushima) - 14,4 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en flersproget medarbejderstab, bagageopbevaring og et pengeskab i receptionen. Fra en tagterrasse kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan nyde godt af rekreative faciliteter, såsom udlejningscykler. Dette hostel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, spillehal/spillerum og tv på fællesarealer.
  • Gebyr for nærliggende parkering: 1850 JPY pr. dag (200 meter væk)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Børn på 12 år og derunder er ikke tilladt på dette overnatningssted.
  • Den japanske regering påkræver, at alle internationale gæster skal fremsætte deres pasnummer og nationalitet, når de indregistrerer sig på et overnatningssted (kroer, hoteller, moteller osv.). Alle overnatningssteder skal desuden tage en kopi af de indregistrerede gæsters pas, som arkiveres.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner og gæster kan få adgang til deres værelser med en mobilenhed.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.

Kort over Guesthouse Opuntia - Hostel

Adresse

Guesthouse Opuntia - Hostel

Ishigaki, Okinawa, Japan

N 24.343886 E 124.153317

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger