1 / 36

Hotel The Balam

Jodhpur, Indien

Om hotellet

Hotel The Balam ligger i Jodhpur, kun 5 minutters kørsel fra Shree Pal Balaji-templet og Chopasni-templet. Dette hotel ligger 3,4 km fra Laxmi Narayan-templet og 6,7 km fra Kaylana Sø. Føl dig hjemme i et af de 17 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder LCD-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt brusehoved med spredningseffekt og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Shree Pal Balaji-templet - 2,5 km
Laxmi Narayan-templet - 3,4 km
Chopasni-templet - 3,5 km
Kaylana Sø - 6,7 km
Neelkanth Mahadev-templet - 7,2 km
Ashapurna Mall - 8 km
Baba Ramdev Temple - 9,1 km
Saint Andrews Hall Church - 9,2 km
Mochi Bazar - 9,7 km
Padmavati Jain-templet - 9,8 km
Masuria Hill Garden - 9,9 km
Ashapura Mata Ka-templet - 10 km
Station Road - 10,3 km
Raj Ranchhodji-templet - 10,3 km
Galleri for Orientalsk Kunst - 10,4 km

Den nærmeste store lufthavn er Jodhpur (JDH) - 14,1 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, hurtig indtjekning og hurtig udtjekning. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Fra en tagterrasse og en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer hjælp med udflugter/billetter og automat. Nyd et måltid på restauranten, eller bliv på værelset, og nyd godt af dette hotels roomservice (i et begrænset antal timer). Hvis du har lyst til at mingle med de andre gæster, bør du tage med til en gratis reception, der afholdes dagligt. Morgenmad tilberedt efter bestilling tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for morgenmad tilberedt efter bestilling: Mellem 100-500 INR for voksne og mellem 100-300 INR for børn (cirkapriser)
  • Tillægsgebyr for kæledyr: INR 1000 pr. kæledyr pr. dag
  • Gebyr for tidlig indtjekning: 1000 INR (afhænger af tilgængelighed)
  • Gebyr for sen indtjekning: 1000 INR for indtjekning mellem kl. 12.00 og kl. 12.00

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.

Kort over Hotel The Balam

Adresse

Hotel The Balam

Jodhpur, Rajasthan, Indien

N 26.2332 E 72.95609

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger