1 / 21

Blue Pillars Kandy

Om hotellet

Overnatter du ved Blue Pillars Kandy, som ligger i bjergene i Kandy, er du kun 5 minutters gang fra Det royale Kandy-palads og Commonwealth War Cemetery. Dette hotel ligger 0,4 km fra Udawatta Kele Sanctuary og 0,5 km fra Asgiri Maha Viharaya. Føl dig hjemme i et af de 10 aircondition-afkølede værelser. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Badeværelserne har bruser og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer gratis mineralvand på flaske og loftsventilatorer, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Det royale Kandy-palads - 0,2 km
Commonwealth War Cemetery - 0,3 km
Udawatta Kele Sanctuary - 0,4 km
Asgiri Maha Viharaya - 0,5 km
Kandy-klokketårnet - 0,7 km
Kandy Sø - 0,8 km
Kanday Monasteries - 0,8 km
Devales - 0,8 km
Natha Devale - 0,9 km
Maha Vishnu Devalaya - 1 km
Wales-parken - 1 km
Asgiriya Stadion - 1,2 km
Tandtemplet - 1,2 km
Nationalmuseet - 1,2 km
Det internationale buddhistmuseum - 1,3 km

Den nærmeste store lufthavn er Colombo (CMB-Bandaranaike Intl.) - 113,2 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Fra en terrasse og en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang. Nyd et måltid på restauranten, eller bliv på værelset, og nyd godt af dette hotels roomservice døgnet rundt. Morgenmad tilbydes dagligt mod et tillægsgebyr.
  • Gebyr for lufthavnstransport: 116.00 USD pr. køretøj (retur)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.

Kort over Blue Pillars Kandy

Adresse

Blue Pillars Kandy

Kandy, Centralprovinsen, Sri Lanka

N 7.29813 E 80.63533

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger