1 / 100

Om hotellet

Overnatter du ved SYLVAN Koh Chang, som ligger på stranden i Ko Chang, er du kun få skridt fra Mu Ko Chang Nationalpark og 3 minutters kørsel fra Kai Be Strand. Dette resort 5 ligger 11,9 km fra White Sand Strand og 1,4 km fra Ko Yuak. Føl dig hjemme i et af de 159 aircondition-afkølede værelser, der indeholder køleskab og minibar. Værelserne har privat balkon. Der tilbydes et LED-tv med kabelkanaler som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Badeværelserne har separat badekar og bruser, gratis toiletartikler og bidet. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Mu Ko Chang Nationalpark - 0,1 km
Kai Be Strand - 1,4 km
Den Ensomme Strand - 2,3 km
Ko Changs internationale lægehus - 2,7 km
Bailan Bugt - 3 km
Bailan-stranden - 4,2 km
Ko Yuak - 1,4 km
Klong Plu-vandfaldet - 6,3 km
Klong Prao Strand - 6,4 km
Bangbao Kampagnecenter for Helbred - 6,8 km
Bang Bao Mole - 7,1 km
Bangbao Strand - 7,7 km
Perlestranden - 9,2 km
White Sand Strand - 11,9 km
Chao Por Koh Chang Helligdom - 16,9 km

Den nærmeste store lufthavn er Trat (TDX) - 40,3 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en computerstation, gratis aviser i lobbyen og renseri/vaskeservice. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (efter anmodning), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, herunder 2 udendørs swimmingpools, en vandrutsjebane og en sauna. Andre faciliteter på dette resort inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og spillehal/spillerum. Gæsterne kan få et lift med den gratis transportservice, der kører inden for en omkreds på 2 km. Spis dig mæt i internationale retter på Sea View 1989 Restaurant, som er en af dette resorts 2 restauranter, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice (i et begrænset antal timer).Besøg baren/loungen eller strandbaren, og slap af med din yndlingsdrink. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Gæster opkræves et skadesdepositum på 2000 THB før indtjekning.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 600 THB for voksne og 300 THB for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 2500 THB pr. køretøj (enkelt)
  • Gebyr for ekstra seng: 1500.0 THB pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette resort inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Den samlede pris for ophold den 31. december inkluderer et gebyr for en obligatorisk gallamiddag nytårsaften
  • Ét barn, i alderen 3 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.

Kort over SYLVAN Koh Chang

Adresse

SYLVAN Koh Chang

Ko Chang, Trat Provins, Thailand

N 12.018628 E 102.290752

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger