1 / 100

Hotel Palmas De Cortez

Los Cabos, Mexico

Om hotellet

Med et ophold ved Hotel Palmas De Cortez har du en base i hjertet af Los Barriles, kun 10 minutters gang fra ExotiKite Kiteboardingskole og Los Barriles strand. Dette hotel ved stranden ligger 5,8 km fra Buena Vista strand og 29,4 km fra Krebsens Vendekreds-monumentet. Føl dig hjemme i et af de 56 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder køleskab. Værelserne har privat møbleret balkon eller terrasse. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

ExotiKite Kiteboardingskole - 0,5 km
Los Barriles strand - 0,8 km
Buena Vista strand - 5,8 km
Krebsens Vendekreds-monumentet - 29,4 km
La Ribera strand - 30,3 km
Sierra La Laguna Biosphere Reserve - 35,1 km
Cascada Sol de Mayo Trailhead - 38,7 km
Punta Colorada strand - 41 km
Islands and Protected Areas of the Gulf of California - 47 km
Cabo Pulmo Havreservat - 47,2 km
Fyrtårnet ved Punta Arena - 47,8 km
Eco Adventures - 47,9 km
Desertica Cabo Multi Adventure Park - 48,9 km

Den foretrukne lufthavn for Hotel Palmas De Cortez er Los Cabos Intl. Lufthavn (SJD), San José del Cabo, Baja California Sur - 68,9 km

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, hurtig udtjekning og en flersproget medarbejderstab. Dette hotel tilbyder arrangementfaciliteter, såsom konferencelokaler og et mødelokale. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Når du har øvet dit sving på golfbanen, kan du tage en dukkert i en af de 2 udendørs swimmingpools. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, babysitning (tillægsgebyr) og gavebutik/aviskiosk. Gæsterne kan få et lift til nærliggende destinationer med transportservicen (tillægsgebyr). Nyd et måltid på restauranten, eller bliv på værelset, og nyd godt af dette hotels roomservice (i et begrænset antal timer). Tag forbi baren ved poolen samt de 2 barer/lounger, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 05.30 til kl. 11.00.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: Mellem 2.00-20.00 USD for voksne og mellem 2.00-20.00 USD for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 200.00 USD pr. køretøj (varighed: retur, maks. antal personer: 12)
  • Gebyr pr. barn for lufthavnstransport: 12 USD (retur), (fra 7 til 12 år)
  • Depositum for kæledyr: 100 USD pr. ophold
  • Tillægsgebyr for kæledyr: USD 30.00 pr. kæledyr pr. nat
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Der er adgang til de varme kilder fra kl. 10.00 til kl. 17.00.
  • Dette overnatningssted tillader kun kæledyr på specifikke værelser (der skal betales tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer). Gæster kan anmode om et af disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.

Kort over Hotel Palmas De Cortez

Adresse

Hotel Palmas De Cortez

Los Barriles, Baja California Sur, Mexico

N 23.67953 E -109.699098

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger