1 / 43

Sudima Auckland Airport

Auckland, New Zealand

Om hotellet

Med et ophold ved Sudima Auckland Airport i Auckland (Mangere) er du kun 2 minutters kørsel fra Villa Maria Auckland Winery og 11 minutters kørsel fra Rainbow's End. Dette hotel 4,5 ligger 12,9 km fra Mt. Smart Stadium og 13,8 km fra Sylvia-parken. Føl dig hjemme i et af de 153 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har en kombination af bruser/badekar, designertoiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og kaffe-/temaskiner. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Villa Maria Auckland Winery - 1,4 km
Butterfly Creek - 2,5 km
Treasure Island Adventure Golf - 2,8 km
Ambury Regional Park - 3,8 km
Otuataua Stonefields - 4,1 km
Middlemore Hospital - 9,1 km
Dress Smart Outlet Shopping Centre - 10,3 km
Papatoetoe Old Railway Station Building - 10,9 km
Cornwall Park - 11,8 km
Hunters Plaza - 12,3 km
One Tree Hill Domain - 12,5 km
Fickling Convention Centre (kongrescenter) - 12,7 km
Rainbow's End - 12,7 km
Westfield Manukau City Shopping Centre - 12,8 km
Mt. Smart Stadium - 12,9 km

Den foretrukne lufthavn for Sudima Auckland Airport er Auckland (AKL-Auckland Intl.) - 3,7 km

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, hurtig udtjekning og renseri/vaskeservice. Planlægger du et arrangement i Auckland? På dette hotel er der lokaler til rådighed på 300 kvadratmeter, inklusive konferencelokaler. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Sørg for at nyde de rekreative faciliteter, der inkluderer en indendørs pool og et fitnesscenter. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og bryllupsfaciliteter. Få en bid mad på Visaya, en restaurant, hvor du kan nyde en drink i baren/loungen, eller bliv på værelset, hvor der er mulighed for roomservice døgnet rundt. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt. Qualmark® tildeler en officiel stjernebedømmelse til overnatningssteder i New Zealand. Hotel er tildelt 4 star plus, hvilket vises som 4,5 stjerner på denne side. New Zealands officielle vurdering, der tildeles af Qualmark®
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 38 NZD for voksne og 19 NZD for børn (cirkapriser)
  • Betaling med kreditkort er underlagt et tillægsgebyr på 2.5%

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Poolen er tilgængelig fra kl. 06.00 til kl. 22.00.
  • Op til 2 børn i alderen 12 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.

Kort over Sudima Auckland Airport

Adresse

Sudima Auckland Airport

Mangere, Auckland Region, New Zealand

N -36.984922 E 174.783325

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger