1 / 77

Beachcomber Bay - Guest House

Margate, KwaZulu-Natal, Sydafrika

Tæt på Hibiscus Shoppingcenter

Om hotellet

Beachcomber Bay - Guest House ligger ved havet i Margate, kun 5 minutters kørsel fra Hibiscus Shoppingcenter og Ramsgate Strand. Dette Bed & Breakfast ved stranden ligger 3,4 km fra Margate Strand og 3,9 km fra Butterfly Valley Butterfly Farm. Føl dig hjemme i et af de 6 værelser, der indeholder køleskab og mikrobølgeovn. Værelserne har privat balkon. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med badekar eller bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Hibiscus Shoppingcenter - 2 km
Ramsgate Strand - 2,6 km
Margate Strand - 3,8 km
Butterfly Valley Butterfly Farm - 3,9 km
Uvongo Strand - 5,9 km
Southbroom Golf Course - 9,5 km
Southbroom Beach - 10,8 km
Trafalgar beskyttede havområde - 12,1 km
San Lameer Golfbane - 12,1 km
Marina Beach - 13 km
Trafalgar Strand - 18 km
Glenmore Strand - 22,4 km
Port Shepstone Fyrtårn - 22,9 km
Umtentweni Strand - 27,7 km
Umtamvuna Nature Reserve - 30,7 km

Den foretrukne lufthavn for Beachcomber Bay - Guest House er Margate (MGH) - 5,3 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, bagageopbevaring og vaskeri. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Sørg for at nyde de rekreative faciliteter, der inkluderer en udendørs pool og et spabad. Andre faciliteter på dette Bed & Breakfast inkluderer gratis trådløs internetadgang, picnicområde og kulgrill. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Gratis morgenmad med tilberedning efter bestilling serveres dagligt fra kl. 07.30 til kl. 09.30. Officiel kvalitetsbedømmelse leveret af det sydafrikanske turismeråd (TGCSA) – sydafrikas officielle organisation for kvalitetssikring.
  • Gebyr for baby-/barneseng: 275.0 ZAR pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Adgang til poolen døgnet rundt
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Der serveres ikke alkohol på dette overnatningssted.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.

Kort over Beachcomber Bay - Guest House

Adresse

Beachcomber Bay - Guest House

Margate, KwaZulu-Natal, Sydafrika

N -30.87304 E 30.36533

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger