1 / 18

Om hotellet

Brundage Inn ligger i McCall ,kun 15 minutters gang fra Payette Lake og The Cove Spa. Dette hotel ligger 1 km fra Rotary Park og 1,9 km fra St. Luke's McCall Medical Center Emergency. Føl dig hjemme i et af de 22 værelser, der indeholder køleskab og mikrobølgeovn. Et tv med kabelkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har bruser og hårtørrer. Faciliteter inkluderer kaffe-/temaskiner og loftsventilatorer, og rengøring udføres på hverdage. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Payette Lake - 0,8 km
The Cove Spa - 1 km
Rotary Park - 1,2 km
St. Luke's McCall Medical Center Emergency - 2,2 km
Manchester Ice & Event Center - 2,6 km
McPaws Thrift Store - 3,1 km
Mountain Monet - 3,2 km
Little Ski Hill Skiområde - 3,2 km
McCall Golf Club - 4,9 km
Wagon Wheel Bay - 5,2 km
Ponderosa State Park - 5,2 km
Activity Barn - 8,5 km
Lucks Point - 10 km
North Beach - 10,8 km
Packer Johns Cabin State Park - 12,2 km

Den foretrukne lufthavn for Brundage Inn er Boise Airport (BOI) - 183,8 km

Personale er kun til rådighed i receptionen i et begrænset antal timer. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Gør brug af praktiske faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang, picnicområde og havegrill.
  • Tillægsgebyr for kæledyr: USD 20 pr. kæledyr pr. dag
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Hotellet tillader kun kæledyr på specifikke værelser, og der gælder desuden andre begrænsninger for kæledyr (der pålægges et tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer). Gæster skal henvende sig direkte til hotellet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for at medbringe kæledyr.

Kort Brundage Inn

Adresse

McCall ID Idaho

GPS: N 44.91487 E -116.13077

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger