1 / 94

Myrtle Beach Resort by Beach Vacations

Myrtle Beach - SC, USA

Om hotellet

Overnatter du ved Myrtle Beach Resort by Beach Vacations, som ligger ved havet i Myrtle Beach, er du kun 2 minutters kørsel fra Myrtle Beach State Park og 8 minutters kørsel fra Myrtle Beach Boardwalk. Dette hotel ved stranden ligger 10,3 km fra SkyWheel Myrtle Beach og 13 km fra Broadway at the Beach. Føl dig hjemme i et af de 11 værelser, der er indrettet med individuelt design, og som desuden indeholder køkken med køleskab/fryser i fuld størrelse og ovn. Værelserne har privat balkon. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Faciliteter inkluderer mikrobølgeovne og kaffe-/temaskiner, samt telefoner med gratis lokalopkald. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Hudson's Surfside Flea market - 0,4 km
Myrtle Beach Beaches - 1 km
Old Time Pottery - 1,2 km
Ocean Lakes Beach - 1,5 km
Lakewood Beach - 1,6 km
Magnolia Lake - 1,6 km
Myrtle Beach State Park - 2,2 km
Long Bay Beach - 2,3 km
Pirateland Beach - 2,5 km
Fun Warehouse - 2,8 km
Deer Track Golf Resort - 2,8 km
Surfside Beach Town Hall - 3,3 km
Celebration Music Theatre - 3,6 km
Grand Theatre - 3,6 km
Myrtle Beach State Park - 4,1 km

Den nærmeste lufthavn er:
Myrtle Beach, SC (MYR) - 8,3 km
North Myrtle Beach, South Carolina (CRE-Grand Strand Lufthavn) - 45,9 km

Gæsterne har blandt andet adgang til vaskeri og en elevator. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet. Tag dig en dukkert i en af de 4 udendørs swimmingpools eller 2 spabade på stedet, og nyd de andre rekreative faciliteter, der inkluderer udendørs tennisbaner. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, spillehal/spillerum og gavebutik/aviskiosk. Få stillet sulten på The Galley, en delikatessested, hvor du kan få en drink i baren/loungen. Du kan også spise på stedets kaffebar/café. Tag forbi strandbaren, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.
  • Gebyr for selvstændig parkering: 20.00 USD pr. uge (intet gebyr for indkørsel/udkørsel)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Op til 4 børn kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.

Kort over Myrtle Beach Resort by Beach Vacations

Adresse

Myrtle Beach Resort by Beach Vacations

Myrtle Beach, South Carolina, USA

N 33.633333 E -78.957316

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger