1 / 15

Hotel Maneck

Ooty, Indien

Om hotellet

Med et ophold ved Hotel Maneck har du en base i hjertet af Ooty, kun få skridt fra Nilgiri Hills og 5 minutters gang fra Mudumalai National Park. Dette hotel ligger 1,1 km fra Ooty Lake og 1,2 km fra Union Church. Du vil helt sikkert føle dig hjemme i et af stedets 34 værelser. Et tv med kabelkanaler sørger for underholdningen. Der er bruser på badeværelserne. Faciliteter inkluderer telefoner, og strygejern/strygebræt er til rådighed efter anmodning. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Nilgiri Hills - 0,1 km
Mudumalai National Park - 0,4 km
Ooty Lake - 1 km
Udhagamandalam (Ooty) - 1 km
Lady Canning's Seat - 1,2 km
Second World War Memorial Pillar - 1,2 km
Union Church - 1,3 km
Muniswarar Temple - 1,3 km
Diyanamyam Mutt - 1,4 km
Skt. Stephens Kirke - 1,4 km
Regeringsmuseum - 1,7 km
Upper Bhavani Lake - 1,8 km
Thread Haven - 1,9 km
Government Botaniske haver - 2,1 km
Cairn Hill - 2,3 km

Den foretrukne lufthavn for Hotel Maneck er Coimbatore (CJB) - 88,6 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Fra en terrasse på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang og shopping på stedet. Gæsterne kan nemt komme til det nærliggende shoppingområde med hotellets shuttletransport (tillægsgebyr). Nyd et måltid på restauranten, eller bliv på værelset, og nyd godt af dette hotels roomservice (i et begrænset antal timer). Morgenmad tilberedt efter bestilling tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for morgenmad tilberedt efter bestilling: 200 INR for voksne og 150 INR for børn (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

Kort over Hotel Maneck

Adresse

Hotel Maneck

Ooty, Tamil Nadu, Indien

N 11.404607 E 76.701221

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger