1 / 24

Extended Stay America Suites Kansas City Overland Park Metca

Kansas City - KS, USA

Om hotellet

Overnatter du ved Extended Stay America Suites Kansas City Overland Park Metca, som ligger i forstaden i Overland Park, er du kun 5 minutters kørsel fra Overland Park Convention Center og HCA Midwest Health. Dette hotel ligger 22 km fra Crown Center og 23,3 km fra T-Mobile Center. Føl dig hjemme i et af de 133 værelser, der indeholder køkken med køleskab og kogeplade. Sengen på dit værelse er udstyret med topmadras. Der tilbydes et fladskærms-tv med kabelkanaler som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer skriveborde og mikrobølgeovne, samt telefoner med gratis lokalopkald. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Overland Park Convention Center - 2,5 km
HCA Midwest Health - 3,1 km
Corporate Woods - 3,3 km
Saint Luke's South Hospital - 4,4 km
Towne Center Plaza - 4,6 km
Menorah Medical Center - 4,8 km
Menorah Medical Center - 4,8 km
Overland Park Regional Medical Center - 5,9 km
Overland Park Farmers Market - 6 km
Overland Park 9/11 Memorial - 6,2 km
Deer Creek Golf Club - 6,3 km
Johnson County Community College - 6,5 km
St. Joseph Medical Center - 6,7 km
Overland Park Golf Course- Main - 7,3 km
Oak Park Mall - 7,5 km

Den foretrukne lufthavn for Extended Stay America Suites Kansas City Overland Park Metca er Kansas City International Airport (MCI) - 56,5 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, bagageopbevaring og vaskeri. Planlægger du et arrangement i Overland Park? På dette hotel er der et område på 36 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og et mødelokale. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Gør brug af praktiske faciliteter, inklusive gratis trådløs internetadgang og automat. Tag et smut forbi den lokale snackbar/deli, der betjener Extended Stay America Suites Kansas City Overland Park Metcas gæster. Gratis take away-morgenmad serveres dagligt fra kl. 06.00 til kl. 09.30. Dette overnatningssted er lukket fra 25. januar 2023 til 19. januar 2025 (datoerne kan ændres).
  • Tillægsgebyr for kæledyr: USD 25.00 pr. kæledyr, pr. nat (maks. USD 150 pr. ophold)
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr
  • Tillægsgebyr for rengøring: USD 10 pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Op til 2 børn i alderen 21 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Gæster skal kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for at medbringe kæledyr (der pålægges et tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer).

Kort over Extended Stay America Suites Kansas City Overland Park Metca

Adresse

Extended Stay America Suites Kansas City Overland Park Metca

Overland Park, Kansas, USA

N 38.935276 E -94.67016

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger