1 / 28

Om hotellet

Med et ophold ved Sanctuary Palms i Paihia, befinder du dig tæt på stranden, blot 10 minutters gang fra Bay of Islands og Paihia Wharf. Denne lejlighed 4,5 ligger 0,9 km fra Paihia-stranden og 2,7 km fra Waitangi Treaty Grounds. Forkæl dig selv med et ophold i et af de 4 værelser, der er indrettet med individuelt design, og som desuden indeholder pejse og fladskærms-tv. Der er et køkken til rådighed, som er udstyret med køleskab, ovn og kogeplade. Der tilbydes satellitkanaler og en dvd-afspiller som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer mikrobølgeovne og kaffe-/temaskiner, og rengøring udføres i begrænset omfang. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Bay of Islands - 0,5 km
Te Ti Bay - 0,6 km
Paihia Wharf - 0,8 km
Paihia-stranden - 0,9 km
St Paul’s Church - 1,1 km
Action World - 1,8 km
Opua Forest - 2 km
Waka Taua - 2,5 km
Waitangi Treaty Grounds - 2,7 km
Treaty House - 2,7 km
Whare Runanga - 2,7 km
Makana Chocolate Boutique - 2,9 km
Waitangi Golfklub - 3,8 km
Russell Beach - 4,2 km
Pompalier House - 4,3 km

Den foretrukne lufthavn for Sanctuary Palms er Kerikeri (KKE-Bay of Islands) - 22,8 km

Gæsterne har blandt andet adgang til bagageopbevaring og vaskeri. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (efter anmodning), og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet. Gør brug af praktiske faciliteter, inklusive gratis trådløs internetadgang og hjælp med udflugter/billetter. Kontinental morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 08.00 til kl. 09.00.
  • Gebyr for kontinental morgenmad: 15 NZD pr. person (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 65 NZD pr. køretøj (varighed: enkelt, maks. antal personer: 2)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Det er en politik på hotellet at nægte visse typer af reservationer, som grupper kunne tænkes at foretage, herunder polterabend eller lignende arrangementer.
  • Gæster under 18 år er ikke tilladt på dette overnatningssted kun for voksne.
  • Der serveres ikke alkohol på dette overnatningssted.

Kort over Sanctuary Palms

Adresse

Sanctuary Palms

Paihia, New Zealand

N -35.28237 E 174.089071

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger