1 / 44

The Waterfront Suites - Heritage Collection

Northland, New Zealand

Om hotellet

Med et ophold ved The Waterfront Suites - Heritage Collection har du en central base i Paihia, kun få skridt fra Bay of Islands og 3 minutters gang fra Paihia Wharf. Dette lejlighedshotel 5 ligger 0,3 km fra Te Ti Bay og 0,3 km fra Paihia-stranden. Føl dig hjemme i et af de 15 aircondition-afkølede værelser, der indeholder køkken med køleskab/fryser i fuld størrelse og kogeplade. Der tilbydes et LCD-tv med digitale kanaler som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer pengeskabe og mikrobølgeovne, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Bay of Islands - 0,1 km
Paihia Wharf - 0,3 km
Te Ti Bay - 0,3 km
Paihia-stranden - 0,3 km
St Paul’s Church - 0,6 km
Action World - 1,5 km
Opua Forest - 1,6 km
Makana Chocolate Boutique - 2,3 km
Treaty House - 2,5 km
Waitangi Treaty Grounds - 2,5 km
Whare Runanga - 2,6 km
Waka Taua - 2,8 km
Waitangi Golfklub - 3,5 km
Russell Beach - 3,7 km
Pompalier House - 3,7 km

Den nærmeste lufthavn er:
Kerikeri (KKE-Bay of Islands) - 22,7 km
Auckland (AKL-Auckland Intl.) - 247,7 km

Den foretrukne lufthavn for The Waterfront Suites - Heritage Collection er Auckland (AKL-Auckland Intl.).

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, bagageopbevaring og vaskeri. Planlægger du et arrangement i Paihia? På dette lejlighedshotel er der et område på 55 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og et mødelokale. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Fra en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang og babysitning (tillægsgebyr). Andre faciliteter på dette lejlighedshotel inkluderer hjælp med udflugter/billetter og havegrill.
  • Gebyr for ekstra seng: 40.0 NZD pr. dag
  • Betaling med kreditkort er underlagt et tillægsgebyr på 3%

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Der kan være begrænset adgang til visse faciliteter. Gæster kan kontakte overnatningsstedet for flere oplysninger via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Begrænset parkeringshøjde.

Kort over The Waterfront Suites - Heritage Collection

Adresse

The Waterfront Suites - Heritage Collection

Paihia, New Zealand

N -35.28066 E 174.0909

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger