1 / 100

Litchfield Beach & Golf Resort

Myrtle Beach - SC, USA

Om hotellet

Litchfield Beach & Golf Resort ligger ved havet i Pawleys Island, kun fem minutters kørsel fra Litchfield Beach og Litchfield Country Club. Dette resort ved stranden ligger 5 km fra Huntington Beach State Park og 5,3 km fra Brookgreen Gardens. Føl dig hjemme i et af de 364 værelser, der er indrettet med individuelt design, og som desuden indeholder køkken med køleskab/fryser i fuld størrelse og mikrobølgeovn. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Faciliteter inkluderer telefoner samt strygejern/strygebrætter og mørklægningsgardiner. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Willbrook Plantation Golf Club - 0,1 km
Litchfield Beach - 1,1 km
Litchfield Country Club - 2,5 km
Atalaya Castle - 4,7 km
North Litchfield Beach - 2 km
Huntington Beach State Park - 5 km
Brookgreen Gardens - 5,3 km
Huntington Beach - 5,6 km
Alice Flagg's Grave - 6,3 km
All Saints Church - 6,5 km
Pawleys Island Beach - 8,2 km
Pawleys Plantation Golf and Country Club - 9,4 km
True Blue Golf Club - 9,4 km
Caledonia Golf and Fish Club - 9,7 km
Fresenius Medical Care at Waccamaw Hospital - 10,2 km

Den nærmeste store lufthavn er Myrtle Beach, SC (MYR) - 29,4 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, en døgnåben reception og et pengeskab i receptionen. Planlægger du et arrangement i Pawleys Island? På dette resort er der et område på 1151 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og mødelokaler. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Sørg for at nyde de rekreative faciliteter, der inkluderer et gratis vandland, en indendørs pool og en Lazy River. Dette resort tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, gavebutik/aviskiosk og frisørsalon. Med den gratis strandtransport kan du nemt komme til stranden. Nyd et måltid på Coastal Dish, som tilhører dette resort. Du kan også købe en snack på stedets kaffebar/café. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 06.00 til kl. 10.30.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 12.95 USD for voksne og 8.95 USD for børn (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Den udendørs pool har åbent fra maj til september.
  • Poolen er tilgængelig fra kl. 09.00 til kl. 22.00.
  • Der kan være begrænset adgang til visse faciliteter. Gæster kan kontakte overnatningsstedet for flere oplysninger via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.

Kort over Litchfield Beach & Golf Resort

Adresse

Litchfield Beach & Golf Resort

Pawleys Island, South Carolina, USA

N 33.483849 E -79.096071

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger