1 / 42

Om hotellet

Med et ophold ved Kwa'Lilas Hotel har du en base i hjertet af Port Hardy. Herfra er der kun 2 minutters kørsel til Port Hardy Harbour og 9 minutters kørsel til Port Hardy Ferry Terminal. Dette hotel ligger 23,5 km fra Misty Lake Ecological Reserve. Føl dig hjemme i et af de 85 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder LCD-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer pengeskabe med plads til bærbar computer og separate siddeområder, samt telefoner med gratis lokalopkald. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Port Hardy Harbour - 1,3 km
Quatse Salmon Stewardship Centre - 4,2 km
Port Hardy Ferry Terminal - 9,6 km
Misty Lake Ecological Reserve - 23,5 km
Gods Pocket Marine Provincial Park - 28,6 km
Port McNeill and District Hospital - 41,4 km
Port McNeill and District Museum - 43 km
Port McNeill Besøgscenter - 43,1 km
Port McNeill Ferry Terminal - 43,2 km
Gwa'ni (Nimpkish) Hatchery - 46,6 km
Goodspeed River Estuary - 48 km
Sointula Ferry Terminal - 50,4 km
Sointula Museum - 50,9 km

Den nærmeste lufthavn er:
Port Hardy, BC (YZT) - 11,3 km
Port McNeil, BC (YMP) - 43,3 km
Greenway Sound, BC (YGN) - 58,6 km

Den foretrukne lufthavn for Kwa'Lilas Hotel er Port Hardy, BC (YZT).

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Planlægger du et arrangement i Port Hardy? På dette hotel er der et område på 372 kvadratmeter til rådighed, bestående af et konferencecenter og 4 mødelokaler. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Fra en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang og hjælp med udflugter/billetter. Som gæst på Kwa'Lilas Hotel har du mulighed for at nyde et måltid på restauranten. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Morgenmad tilberedt efter bestilling tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 06.30 til kl. 10.00. Dette overnatningssted er under renovering fra den 26. maj 2024 til den 26. maj 2024 (slutdatoen kan ændre sig). Overnatningsstedet vil bestræbe sig på at minimere støj og forstyrrelser under renoveringsarbejdet.
  • Gebyr for morgenmad tilberedt efter bestilling: Mellem 14.99-25.99 CAD for voksne og mellem 7.99-25.99 CAD for børn (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Børn i alderen 16 år eller derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort over Kwa'Lilas Hotel

Adresse

Kwa'Lilas Hotel

Port Hardy, Britisk Columbia, Canada

N 50.72154 E -127.5007

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger