1 / 40

Town & Country Inn and Suites

Quincy - IL, USA

Om hotellet

Overnatter du ved Town & Country Inn and Suites, som ligger i et forretningskvarter i Quincy, er du kun 15 minutters kørsel fra Mississippifloden og Quincy Mall. Dette hotel ligger 5,4 km fra Westview Golf Course og 5,5 km fra Quincy University. Føl dig hjemme i et af de 93 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder LCD-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har en kombination af bruser/badekar og hårtørrer. Faciliteter inkluderer skriveborde og kaffe-/temaskiner, samt telefoner med gratis lokalopkald. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Quincy Mall - 3,1 km
Westview Golf Course - 5,4 km
Quincy University - 5,5 km
Blessing Health System - 6,5 km
Blessing Hospital - 6,6 km
Villa Kathrine - 7,8 km
Villa Katherine Castle - 7,8 km
Oakley Lindsay Center - 7,9 km
Mississippifloden - 8,6 km
Wakonda State Park - 21,6 km
Mark Twain Casino - 29 km
Molly Brown Museum and Home - 32,4 km
Jim's Journey: The Huck Finn Freedom Center - 32,8 km
Mark Twain Boyhood Home and Museum - 32,9 km
Big River Train Town - 32,9 km

Den foretrukne lufthavn for Town & Country Inn and Suites er Quincy, IL (UIN-Quincy Regional-Baldwin Field) - 12,6 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Planlægger du et arrangement i Quincy? På dette hotel er der et område på 743 kvadratmeter til rådighed, bestående af et konferencecenter og mødelokaler. Lufthavnstransport tur-retur er gratis (døgnet rundt). Sørg for at nyde de rekreative faciliteter, der inkluderer en indendørs pool, et spabad og et fitnesscenter. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, gavebutik/aviskiosk og pejs i lobbyen. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gratis kontinental morgenmad serveres dagligt fra kl. 07.00 til kl. 09.30.
  • Børn i alderen 18 år eller derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.

Kort over Town & Country Inn and Suites

Adresse

Town & Country Inn and Suites

Quincy, Illinois, USA

N 39.93136 E -91.32883

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger