1 / 83

Ibis Styles Regensburg Hotel

Regensburg, Tyskland

Om hotellet

Overnatter du ved Ibis Styles Regensburg Hotel, som ligger ved strandpromenaden i Regensburg, er du kun 15 minutters gang fra Danube River og Oskar Schindler House. Dette hotel med familievenlig profil ligger 2,1 km fra Stone Bridge og 2,8 km fra Donau-indkøbscentret. Føl dig hjemme i et af de 125 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har bruser og hårtørrer. Faciliteter inkluderer skriveborde, og rengøring udføres dagligt. Der kan anmodes strygejern/strygebræt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Danube River - 0,5 km
Oskar Schindler House - 1 km
Stone Bridge - 1,5 km
Brückturm-Museum - 1,9 km
Kepler-Gedächtnishaus - 2 km
Besucherzentrum Regensburg - 2 km
Oskar Schindler Plaque - 2,1 km
Porta Praetoria - 2,2 km
Bismarckplatz - 2,2 km
Regensburg-katedralen - 2,2 km
Document Niedermuenster - 2,2 km
Reichstag Museum - 2,2 km
Domschatzmuseum - 2,2 km
Schottenkirche - 2,2 km
Golf Museum - 2,2 km

Den foretrukne lufthavn for Ibis Styles Regensburg Hotel er Franz Josef Strauss Internationale Lufthavn (MUC) - 118,1 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Dette hotel har 5 møde- og konferencelokaler til rådighed. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet. Fra en terrasse og en have kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan drage fordel af rekreative tilbud, såsom udlejningscykler. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, spillehal/spillerum og rabat ved brug af nærliggende fitnessfaciliteter. Som gæst på Ibis Styles Regensburg Hotel kan du nyde et måltid på Antipasteria Volare. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 06.30 til kl. 10.00. Hotelstars Union tildeler en officiel stjernebedømmelse for overnatningssteder i Tyskland. Dette overnatningssted er blevet bedømt til 3 stars og vises på denne side som 3 stjerner. Følgende faciliteter lukkes på sæsonbasis hvert år. De vil være lukkede fra den 23. december til den 7. januar:
  • Spisested
Følgende faciliteter er lukket juleaften, juledag, nytårsaften og nytårsdag:
  • Spisested
  • Gebyr for selvstændig parkering: 12 EUR pr. nat (intet gebyr for indkørsel/udkørsel)
  • Tillægsgebyr for kæledyr: EUR 10 pr. kæledyr pr. nat
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Børn kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Gæster skal kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for at medbringe kæledyr (der pålægges et tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer).
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.
  • Dette overnatningssted tager mod gæster af alle seksuelle orienteringer og kønsidentiteter (LGBTQ+-venligt).

Kort over Ibis Styles Regensburg Hotel

Adresse

Ibis Styles Regensburg Hotel

Regensburg, Bayern, Tyskland

N 49.029324 E 12.08278

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger