1 / 74

Gecko Inn Guest House

Durban, Sydafrika

Om hotellet

Gecko Inn Guest House ligger tæt på stranden i Richards Bay, kun 6 minutters kørsel fra Boardwalk Inkwazi Shopping Centre. Dette gæstehus ligger 9,7 km fra Enseleni Naturreservat og 10,1 km fra Richards Bay Park. Overnat i et af de 42 værelser, der indeholder fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har badekar eller bruser og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer skriveborde og loftsventilatorer, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Boardwalk Inkwazi Shopping Centre - 2,8 km
Enseleni Naturreservat - 9,7 km
Richards Bay Park - 10,1 km
Alkandstrand Beach - 10,8 km
Tusk Umfolozi Casino - 20,3 km
Umlalazi Nature Reserve - 43,9 km
Mtunzini Country Club - 48,5 km
Raffia Palm Monument - 49,1 km

Den nærmeste lufthavn er:
Richards Bay (RCB) - 4,5 km
Durban (DUR-King Shaka Int.) - 146,1 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Tag en dukkert i en af de 2 udendørs swimmingpools, eller nyd en af de andre rekreative faciliteter, der inkluderer et døgnåbent fitnesscenter. Andre faciliteter på dette gæstehus inkluderer gratis trådløs internetadgang og havegrill. Få en bid mad på dette gæstehuss restaurant, hvor du kan nyde en drink i baren/loungen, eller bliv på værelset, hvor der er mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer).Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 07.00 til kl. 10.00. Officiel kvalitetsbedømmelse leveret af det sydafrikanske turismeråd (TGCSA) – sydafrikas officielle organisation for kvalitetssikring.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 180 ZAR for voksne og 95 ZAR for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for baby-/barneseng: 350.0 ZAR pr. dag
  • Gebyr for ekstra seng: 350.0 ZAR pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.

Kort over Gecko Inn Guest House

Adresse

Gecko Inn Guest House

Richards Bay, KwaZulu-Natal, Sydafrika

N -28.740903 E 32.057562

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger