1 / 19

Aqua Roma

Rimske Toplice, Lasko, Slovenien

I Lasko

Om hotellet

Med et ophold ved Aqua Roma i Lasko er du kun 10 minutters kørsel fra Laskem Park og St. Martins Kirke. Dette hotel med familievenlig profil ligger 8,2 km fra Tabor Slot og 17,3 km fra Capuchin Church of St Cecilia. Føl dig hjemme i et af de 21 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har bruser og hårtørrer. Faciliteter inkluderer skriveborde og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Laskem Park - 7,4 km
St. Martins Kirke - 7,5 km
Tabor Slot - 8,2 km
Capuchin Church of St Cecilia - 17,3 km
Celje Treehouse - 17,4 km
Temple of Hercules - 17,5 km
Josip Pelikan Photo Studio - 17,6 km
City Park - 17,6 km
Water Tower - 17,6 km
Defence Tower - 17,6 km
Children’s Art Gallery - 17,6 km
Celje Hall - 17,6 km
Town Almshouse - 17,7 km
Plague Pillar - 17,9 km
Medieval Tower - 18,2 km

Den foretrukne lufthavn for Aqua Roma er Ljubljana (LJU-Joze Pucnik) - 102,3 km

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, hurtig udtjekning og en flersproget medarbejderstab. Dette hotel tilbyder arrangementfaciliteter, såsom et konferencecenter og mødelokaler. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Tag en dukkert i en af de 3 udendørs swimmingpools, eller nyd de andre rekreative faciliteter, inklusive en Lazy River og en vandrutsjebane. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, bryllupsfaciliteter og hjælp med udflugter/billetter. Nyd et måltid på restauranten, eller bliv på værelset, og nyd godt af dette hotels roomservice. Besøg baren/loungen eller baren ved poolen, og slap af med din yndlingsdrink. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt.
  • Tillægsgebyr for kæledyr: EUR 15 pr. kæledyr pr. nat
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

Kort over Aqua Roma

Adresse

Aqua Roma

Rimske Toplice, Lasko, Slovenien

N 46.12143 E 15.20485

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger