1 / 100

Capitol Peak Lodge by Snowmass Mountain Lodging

Aspen - CO, USA

Om hotellet

Med et ophold ved Capitol Peak Lodge by Snowmass Mountain Lodging i Snowmass Village, befinder du dig tæt på lufthavnen, kun få skridt fra Snowmass Mountain og 9 minutters gang fra Snowmass-indkøbscentret. Denne lejlighed med familievenlig profil ligger 16,4 km fra Aspen Highlands og 16,4 km fra Aspen Mountain. Forkæl dig selv med et ophold i et af de 32 værelser, der er indrettet med individuelt design, og som desuden indeholder pejse og LCD-tv. Din seng har topmadras og er udstyret med dundyner og egyptiske bomuldslagner. Værelserne har privat balkon. Der er et køkken til rådighed, som er udstyret med køleskab/fryser i fuld størrelse, kogeplade og mikrobølgeovn. Der tilbydes kabelkanaler og en iPod-dockingstation som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Snowmass Mountain - 0,1 km
Snowmass Ice Age Discovery Center - 0,7 km
Snowmass-indkøbscentret - 0,7 km
Snowmass Sports - 1 km
Anderson Ranch Arts Center - 1,4 km
Krabloonik Dogsled Rides - 2,4 km
Snowmass Club - 3,2 km
Snowmass Rodeo Grounds - 3,6 km
Maroon-Snowmass Trailhead - 5,7 km
Maroon Lake Scenic Trail - 8,9 km
Panda Peak Skilift - 10,2 km
Summit Express Skilift - 10,3 km
Ski School Magic Carpet Skilift - 10,8 km
Aspen Golf and Tennis Club - 11,5 km
Lower Tiehack Skilift - 12,1 km

Den nærmeste lufthavn er:
Aspen, CO (ASE-Pitkin County) - 11,8 km
Vail, CO (EGE-Eagle County Regional) - 108 km

Den foretrukne lufthavn for Capitol Peak Lodge by Snowmass Mountain Lodging er Aspen, CO (ASE-Pitkin County).

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, hurtig udtjekning og gratis aviser i lobbyen. Planlægger du et arrangement i Snowmass Village? På denne lejlighed er der lokaler til rådighed på 232 kvadratmeter, inklusive konferencelokaler. Lufthavnstransport tur-retur er gratis (efter anmodning). Drag fordel af den nemme adgang til pisterne på denne lejlighed, der også har 2 spabade. Andre faciliteter på denne lejlighed inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og spillehal/spillerum. Det er nemt at komme omkring og besøge destinationerne i nærheden med den gratis transportservice, der kører inden for en omkreds på 5 mil. Tag et smut forbi den lokale købmand/dagligvarebutik, der betjener Capitol Peak Lodge by Snowmass Mountain Lodgings gæster.
  • Der er mulighed for rengøring mod et ekstra tillægsgebyr, som varierer afhængigt af opholdets længde og enhedens størrelse
  • Gebyr for ekstra seng: 25.0 USD pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Dette overnatningssted rengøres professionelt.

Kort over Capitol Peak Lodge by Snowmass Mountain Lodging

Adresse

Capitol Peak Lodge by Snowmass Mountain Lodging

Snowmass Village, Colorado, USA

N 39.209516 E -106.948483

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger