1 / 34

Indeevaram Residency

Trivandrum, Indien

Om hotellet

Overnatter du ved Indeevaram Residency, som ligger i et forretningskvarter i Thiruvananthapuram, er du kun 15 minutters kørsel fra Shri Padmanabhaswamy-templet og Kovalam Strand. Dette lejlighedshotel ved stranden ligger 1,4 km fra Mall of Travancore og 3 km fra Sree Venkatachalapathy Temple. Føl dig hjemme i et af de 20 værelser, der er indrettet med individuelt design, og som desuden indeholder køkken med køleskab og kogeplade. Der tilbydes et fladskærms-tv med kabelkanaler som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer skriveborde og gratis aviser, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Mall of Travancore - 1,2 km
Sree Venkatachalapathy Temple - 2,9 km
Shri Padmanabhaswamy-templet - 3 km
Megalithic Dolmens of Marayur - 3,3 km
Kuthira Malika Palace - 3,3 km
Mahatma Gandhi Road - 3,4 km
The Kanakakunnu Palace - 3,4 km
Trivandrum-sekretariatet - 3,5 km
Madre de Deus Church - 3,9 km
De Forenede Arabiske Emiraters Generalkonsulat - 4 km
Kerala Institute of Medical Sciences - 4,2 km
LuLu Mall Thiruvananthapuram - 4,4 km
Government Medical College, Thiruvananthapuram - 4,4 km
Museum Complex - 4,5 km
Napier Art Museum & Gallery - 4,6 km

Den nærmeste store lufthavn er Thiruvananthapuram (TRV-Trivandrum Intl.) - 6,6 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Gratis parkeringsservice er til rådighed på stedet. Fra en tagterrasse og en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang. Gæsterne kan komme omkring med transportservicen (tillægsgebyr), der kører inden for en omkreds på 25 kilometer. Dette lejlighedshotel tilbyder roomservice (i et begrænset antal timer) på værelset.
  • Gebyr for ekstra seng: 500.0 INR pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.

Kort over Indeevaram Residency

Adresse

Indeevaram Residency

Thiruvananthapuram, Kerala, Indien

N 8.491615 E 76.924249

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger