1 / 29

Hotel Harsha Residency

Tirupati, Indien

Om hotellet

Med et ophold ved Hotel Harsha Residency i Tirupati er du kun 10 minutters gang fra Sri Venkateswara-museet og ISKCON Tirupati. Dette hotel ligger 21,9 km fra Venkateshvara-templet og 1 km fra Govindaraja Swami-templet. Føl dig hjemme i et af de 32 aircondition-afkølede værelser, der indeholder pejse og LED-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Sri Venkateswara-museet - 0,7 km
ISKCON Tirupati - 0,8 km
Govindaraja Swami-templet - 1 km
Asthana Mandapam - 1,5 km
Tumbhuru Teertham - 1,5 km
Akasaganga Teertham - 1,5 km
TTD Gardens - 1,6 km
Chandragiri Palaces and Fort - 2 km
NTR Stadium - 2,2 km
Sri Kapileswaraswami Temple - 2,9 km
ISKCON Temple - 3,1 km
Sri Vaari Paadaalu Temple - 3,4 km
Papavinasam Theertham - 3,8 km
Kapila Theertham - 4,3 km
Srinivasa Mangapuram Temple - 12,8 km

Den foretrukne lufthavn for Hotel Harsha Residency er Tirupati (TIR) - 18,1 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Fra en tagterrasse på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang og hjælp med udflugter/billetter. Det er nemt at komme omkring og besøge nærliggende destinationerne med den gratis transportservice. Dette hotel tilbyder roomservice døgnet rundt på værelset. Gratis morgenmadsbuffet er inkluderet.
  • Gebyr for ekstra seng: 626 INR pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

Kort over Hotel Harsha Residency

Adresse

Hotel Harsha Residency

Tirupati, Andhra Pradesh, Indien

N 13.626074 E 79.416616

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger