1 / 100

Kore Tulum Retreat and Spa Resort - Adults Only

Tulum, Mexico

Om hotellet

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og en flersproget medarbejderstab. Begrænset parkering er til rådighed på stedet. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Dette resort i middelhavsstil tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og gavebutik/aviskiosk. Dette resort tilbyder priser med alt inklusive. Måltider og drikkevarer på stedets spisesteder er inkluderet i priserne med alt inklusive. Der kan blive opkrævet betaling for spisning på visse restauranter og for særlige middage og retter, nogle drikkevarer og andre faciliteter.

  • Der opkræves et tillægsgebyr for sen udtjekning

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette resort inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.

Kort over Kore Tulum Retreat and Spa Resort - Adults Only

Adresse

Kore Tulum Retreat and Spa Resort - Adults Only

Tulum, Quintana Roo, Mexico

N 20.188827 E -87.442259

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger