1 / 59

Protea Hotel by Marriott Durban Umhlanga

Om hotellet

Overnatter du ved Protea Hotel by Marriott Durban Umhlanga, som ligger i et shoppingområde i Umhlanga, er du kun 2 minutters kørsel fra Umhlanga Rocks Beach og 8 minutters kørsel fra Durban Beach. Dette hotel med familievenlig profil ligger 18 km fra uShaka Marine World og 0,5 km fra Umhlanga Fyrtårn. Føl dig hjemme i et af de 269 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder LED-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med en kombination af bruser/badekar samt designertoiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe med plads til bærbar computer og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Umhlanga Fyrtårn - 0,5 km
Umhlanga Main Beach - 0,8 km
Umhlanga Rocks Beach - 1,1 km
KwaZulu-Natal Sharks Board - 1,5 km
Umhlanga Hospital - 2 km
Gateway Theatre of Shopping - 2,1 km
Umhlanga-lagunens Naturrute - 2,2 km
Umhlanga Lagoon Nature Reserve - 2,2 km
Mount Edgecombe Country Club - 6,2 km
Sibaya Casino - 6,8 km
Beachwood Golf Course - 7,4 km
Japanese Gardens - 9,2 km
Umdloti Strand - 9,7 km
Durban Beach - 11,1 km
Golden Mile - 11,2 km

Den foretrukne lufthavn for Protea Hotel by Marriott Durban Umhlanga er Durban (DUR-King Shaka Int.) - 20 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Dette hotel har 4 møde- og konferencelokaler til rådighed. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet. Gør brug af praktiske faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang, babysitning (tillægsgebyr) og gavebutik/aviskiosk. Gæsterne kan få et lift med transportservicen (tillægsgebyr), der kører inden for en omkreds på 10 km. Som gæst på Protea Hotel by Marriott Durban Umhlanga kan du nyde et måltid på Lighthouse eller tage et smut forbi den lokale købmand/dagligvarebutik. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 06.30 til kl. 10.30. Officiel kvalitetsbedømmelse leveret af det sydafrikanske turismeråd (TGCSA) – sydafrikas officielle organisation for kvalitetssikring.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 205 ZAR for voksne og 205 ZAR for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 350 ZAR pr. køretøj (varighed: enkelt, maks. antal personer: 3)
  • Gebyr pr. barn for lufthavnstransport: 125 ZAR (enkelt), (fra 1 til 15 år)
  • Gebyr for selvstændig parkering: ZAR 55 pr. dag
  • Gebyr for sen udtjekning: 500 ZAR (afhænger af tilgængelighed)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Op til 3 børn i alderen 12 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Begrænset parkeringshøjde.

Kort over Protea Hotel by Marriott Durban Umhlanga

Adresse

Protea Hotel by Marriott Durban Umhlanga

Umhlanga, KwaZulu-Natal, Sydafrika

N -29.725765 E 31.084503

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger