1 / 100

Teremok Lodge and Spa

Durban, Sydafrika

Om hotellet

Teremok Lodge and Spa i Umhlanga ligger kun 1 minutters kørsel fra Umhlanga Rocks Beach og 5 minutters kørsel fra Gateway Theatre of Shopping. Dette gæstehus 5 ligger 10,1 km fra Golden Mile og 10,2 km fra Durban Beach. Føl dig hjemme i et af de 8 værelser med individuelt design, der desuden har MP3-dockingstation og fladskærms-tv. Der tilbydes satellitkanaler og en dvd-afspiller som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Badeværelserne har separat badekar og bruser, gratis toiletartikler og bidet. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe med plads til bærbar computer og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Umhlanga Rocks Beach - 0,5 km
Umhlanga Fyrtårn - 1,1 km
Umhlanga Main Beach - 1,7 km
KwaZulu-Natal Sharks Board - 2,7 km
Umhlanga Lagoon Nature Reserve - 3 km
Umhlanga-lagunens Naturrute - 3,1 km
Umhlanga Hospital - 3,2 km
Gateway Theatre of Shopping - 3,3 km
Beachwood Golf Course - 6,3 km
Mount Edgecombe Country Club - 7,5 km
Sibaya Casino - 8,1 km
Japanese Gardens - 8,2 km
Golden Mile - 10,1 km
Durban Beach - 10,2 km
Beachwood Mangroves Nature Reserve - 10,9 km

Den foretrukne lufthavn for Teremok Lodge and Spa er Durban (DUR-King Shaka Int.) - 21,3 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, bagageopbevaring og vaskeri. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Andre faciliteter på dette gæstehus inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og shopping på stedet. Som gæst på Teremok Lodge and Spa kan du nyde et måltid på restauranten eller tage et smut forbi den lokale snackbar/deli. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Gratis kontinental morgenmad serveres dagligt fra kl. 07.00 til kl. 09.00. Officiel kvalitetsbedømmelse leveret af det sydafrikanske turismeråd (TGCSA) – sydafrikas officielle organisation for kvalitetssikring.
  • Gebyr for lufthavnstransport: 600 ZAR pr. køretøj (varighed: enkelt, maks. antal personer: 3)
  • Tillægsgebyr for kæledyr: ZAR 300 pr. kæledyr pr. nat
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr
  • Gebyr for sen udtjekning: 250 ZAR (afhænger af tilgængelighed)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Børn på 10 år og derunder er ikke tilladt på dette overnatningssted.
  • Dette overnatningssted tillader kun kæledyr på specifikke værelser (der skal betales tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer). Gæster kan anmode om et af disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.

Kort over Teremok Lodge and Spa

Adresse

Teremok Lodge and Spa

Umhlanga, KwaZulu-Natal, Sydafrika

N -29.73518 E 31.08095

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger