1 / 76

Om hotellet

Med et ophold ved Beverly Hills i Umhlanga, befinder du dig på stranden, blot 15 minutters gang fra Umhlanga Fyrtårn og Umhlanga Rocks Beach. Dette hotel 5 ligger 2,6 km fra Gateway Theatre of Shopping og 6,6 km fra Mount Edgecombe Country Club. Føl dig hjemme i et af de 88 værelser, der indeholder minibar og fladskærms-tv. Værelserne har privat balkon. Der tilbydes satellitkanaler og en dvd-afspiller som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med separat badekar og bruser samt designertoiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Umhlanga Fyrtårn - 0,4 km
Umhlanga Main Beach - 0,5 km
Umhlanga Rocks Beach - 1,1 km
Umhlanga Lagoon Nature Reserve - 1,9 km
KwaZulu-Natal Sharks Board - 1,9 km
Umhlanga-lagunens Naturrute - 1,9 km
Umhlanga Hospital - 2,4 km
Gateway Theatre of Shopping - 2,5 km
Mount Edgecombe Country Club - 6,6 km
Sibaya Casino - 7,2 km
Beachwood Golf Course - 7,8 km
Japanese Gardens - 9,7 km
Umdloti Strand - 10,1 km
Durban Beach - 11,5 km
Golden Mile - 11,6 km

Den foretrukne lufthavn for Beverly Hills er Durban (DUR-King Shaka Int.) - 20,4 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, hurtig indtjekning og hurtig udtjekning. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis parkeringsservice findes desuden på stedet. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan nyde massage og ansigtsbehandlinger. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, herunder en udendørs pool og et fitnesscenter. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Spis dig mæt i internationale retter på Elements Cafe Bar, som er en af dette hotels 2 restauranter, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice døgnet rundt.Slut dagen af med en drink i baren/loungen or baren ved poolen. Gratis komplet morgenmad serveres dagligt fra kl. 06.30 til kl. 10.30. Officiel kvalitetsbedømmelse leveret af det sydafrikanske turismeråd (TGCSA) – sydafrikas officielle organisation for kvalitetssikring.
  • Gebyr for lufthavnstransport: 500 ZAR pr. person (enkelt)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.

Kort over Beverly Hills

Adresse

Beverly Hills

Umhlanga, KwaZulu-Natal, Sydafrika

N -29.72743 E 31.087772

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger