1 / 52

Malachite Manor

Om hotellet

Med et ophold ved Malachite Manor i Underberg befinder du dig ved flodbredden, kun 50 km fra Sani Pass. Dette gæstehus 4 ligger 4,9 km fra Drakensberg-bjergene og 6,3 km fra Mkhomazi Wilderness area. Føl dig hjemme i et af de 5 værelser, der indeholder køleskab. Værelserne har privat terrasse. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med separat badekar og bruser samt brusehoved med spredningseffekt og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Drakensberg-bjergene - 4,1 km
Mkhomazi Wilderness area - 6,3 km
Underberg Country Club - 6,8 km
Maloti-Drakensberg Park - 7 km
Underberg Studio - 7,4 km
Maloti-Drakensberg Park - 7,7 km
Garden Castle Caves Nature Reserve - 9,2 km
Himeville Museum - 13,2 km
Cobham Statsskov - 17,4 km
Reichenau Mission - 24,7 km
Vergelegen Nature Reserve - 40,1 km
Marutswa Forest Trail and Boardwalk - 46,3 km
Sani Pass - 50 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en flersproget medarbejderstab og bagageopbevaring. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Du kan lade dig selv forkæle med massage på stedet eller nyde rekreative faciliteter, såsom en Lazy River. Andre faciliteter på dette gæstehus inkluderer gratis trådløs internetadgang, bryllupsfaciliteter og pejs i lobbyen. Som gæst på Malachite Manor kan du nyde et måltid på Malachite Restaurant. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Officiel kvalitetsbedømmelse leveret af det sydafrikanske turismeråd (TGCSA) – sydafrikas officielle organisation for kvalitetssikring.
  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette gæstehus inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Børn på 12 år og derunder er ikke tilladt på dette overnatningssted.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.

Kort over Malachite Manor

Adresse

Malachite Manor

Underberg, KwaZulu-Natal, Sydafrika

N -29.754235 E 29.44474

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger