1 / 39

Om hotellet

Med et ophold ved Jamila Game Lodge i Vaalwater er du kun 23,8 km fra Welgevonden Game Reserve. Denne hytte 5 ligger 0,1 km fra Waterberg Biosphere Reserve og 11,1 km fra Kamonande-naturreservatet. Føl dig hjemme i et af de 5 aircondition-afkølede værelser, der indeholder private spabade. Værelserne har privat terrasse. Værelset har et privat badeværelse med separat badekar og bruser, dybe badekar og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer minibarer og elkedler, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Waterberg Biosphere Reserve - 0,1 km
Kamonande-naturreservatet - 11,1 km
Welgevonden Game Reserve - 23,8 km
Welgevonden-hovedporten - 26,6 km
Kololo Game Reserve - 38,1 km
Marakele National Park - 48,6 km
Lebolobolo Vildtfarm - 48,9 km

Den foretrukne lufthavn for Jamila Game Lodge er Johannesburg (JNB-O.R. Tambo Intl.) - 234,2 km

Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt). Tilbring dagen med safarieventyr, og tag derefter en dukkert i en af de 2 udendørs swimmingpools. Andre faciliteter på denne hytte inkluderer gratis trådløs internetadgang og tv på fællesarealer. Som gæst på Jamila Game Lodge har du mulighed for at nyde et måltid på restauranten. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gratis komplet morgenmad serveres dagligt. Officiel kvalitetsbedømmelse leveret af det sydafrikanske turismeråd (TGCSA) – sydafrikas officielle organisation for kvalitetssikring.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Destinationsgebyr: 121.20 ZAR pr. person pr. nat

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for lufthavnstransport: 1500 ZAR pr. person (enkelt)
  • Gebyr pr. barn for lufthavnstransport: 1500 ZAR (enkelt)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Der kan være begrænset adgang til visse faciliteter. Gæster kan kontakte overnatningsstedet for flere oplysninger via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.

Kort over Jamila Game Lodge

Adresse

Jamila Game Lodge

Vaalwater, Limpopo, Sydafrika

N -24.29449 E 28.119961

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger