1 / 27

Zangarna Game Lodge

Om hotellet

Med et ophold ved Zangarna Game Lodge i Vaalwater er du kun få skridt fra Waterberg Biosphere Reserve. Denne hytte med alt inklusive ligger 38 km fra Welgevonden-hovedporten og 39,4 km fra Welgevonden Game Reserve. Føl dig hjemme i et af de 6 værelser, der er indrettet med individuelt design, og som desuden indeholder køkken med køleskab/fryser i fuld størrelse og ovn. Værelserne har privat møbleret balkon eller terrasse. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Waterberg Biosphere Reserve - 0,1 km
Welgevonden-hovedporten - 38 km
Welgevonden Game Reserve - 39,4 km
Lebolobolo Vildtfarm - 47,4 km
D’Nyala Game Reserve - 47,8 km
Kamonande-naturreservatet - 50,7 km

Gæsterne har blandt andet adgang til vaskeri, et bibliotek og et pengeskab i receptionen. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Tag på eventyr med safari, og nyd godt af en udendørs pool. Andre faciliteter på denne hytte inkluderer gratis trådløs internetadgang, picnicområde og havegrill. Denne hytte er med alt inklusive. Priserne inkluderer måltider og drikkevarer på stedets spisesteder. Der kan blive opkrævet betaling for spisning på visse restauranter, særlige middage og retter, nogle drikkevarer og andre faciliteter.

Som gæst på Zangarna Game Lodge kan du nyde et måltid på Zangarna. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gratis kontinental morgenmad serveres dagligt fra kl. 07.00 til kl. 09.00.

Kort over Zangarna Game Lodge

Adresse

Zangarna Game Lodge

Vaalwater, Limpopo, Sydafrika

N -24.017982 E 28.038106

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger