1 / 100

Om hotellet

Med et ophold ved Bushwa Game Lodge i Vaalwater er du kun få skridt fra Waterberg Biosphere Reserve. Denne hytte 4 ligger 33,2 km fra Kamonande-naturreservatet og 35,3 km fra Lapalala Vildnisområde. Du vil helt sikkert føle dig hjemme i et af stedets 7 værelser. Badeværelserne har badekar eller bruser og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer pengeskabe og kaffe-/temaskiner, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Waterberg Biosphere Reserve - 0,1 km
Kamonande-naturreservatet - 33,2 km
Lapalala Vildnisområde - 35,3 km
Welgevonden Game Reserve - 45,4 km
Welgevonden-hovedporten - 48 km

Personale er kun til rådighed i receptionen i et begrænset antal timer. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Lad dig forkæle med massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger på stedet. Som gæst på Bushwa Game Lodge har du mulighed for at nyde et måltid på restauranten. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Morgenmad tilberedt efter bestilling tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for morgenmad tilberedt efter bestilling: 280 ZAR for voksne og 140 ZAR for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for baby-/barneseng: 200 ZAR pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Adgang til poolen døgnet rundt

Kort over Bushwa Game Lodge

Adresse

Bushwa Game Lodge

Vaalwater, Limpopo, Sydafrika

N -24.151111 E 28.252162

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger