1 / 17

Apartamentos Checkin Laurisilva

Om hotellet

Apartamentos Checkin Laurisilva i Valle Gran Rey ligger kun 4 minutters gang fra Charco del Conde og 7 minutters gang fra Valle Gran Rey Strand. Dette lejlighedshotel ligger 1,3 km fra Playa del Inglés og 17,2 km fra Garajonay Nationalpark. Føl dig hjemme i et af de 49 værelser, der indeholder tekøkken med køleskab og kogeplade. Værelserne har privat balkon. Et tv med satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med dybe badekar og bidet. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Charco del Conde - 0,3 km
La Gomera Beaches - 0,4 km
Playa de La Puntilla - 0,6 km
Valle Gran Rey Strand - 0,6 km
Playa La Calera - 0,8 km
Playa de Vueltas - 0,8 km
CSI Events Tenerife - 0,9 km
Tropical Fruit Garden - 1,1 km
Playa del Inglés - 2 km
Playa de Argaga - 1,2 km
Playa de las Arenas - 1,6 km
Garajonay Nationalpark - 17,2 km
La Laguna Grande-turistinformationen - 22,6 km
Playa del Arguamul - 27,4 km
Los Órganos-pynten - 27,4 km

Den nærmeste store lufthavn er La Gomera (GMZ) - 44,1 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, en flersproget medarbejderstab og bagageopbevaring. Fra en terrasse og en have kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan drage fordel af rekreative tilbud, såsom en udendørs pool. Andre faciliteter på dette lejlighedshotel inkluderer gratis trådløs internetadgang og hjælp med udflugter/billetter.
  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Op til 2 børn i alderen 11 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.

Kort over Apartamentos Checkin Laurisilva

Adresse

Apartamentos Checkin Laurisilva

Valle Gran Rey, De Kanariske Øer, Spanien

N 28.08828 E -17.33611

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger