Kør-selv-ferie i Europa

Pak bilen og afsted! Der er en særlig glæde ved friheden ved en kør-selv-ferie. Tag ud i verden sammen med dem, du holder af. I bilen bestemmer I selv, hvor og hvornår I vil stoppe, og hvad I skal se. I vil opleve noget nyt på hvert stop gennem Europa: Nye sprog, nye kulturer, smukke landsbyer, byer og landskaber.

Kør-selv-ferie i Europa

Der er masser af steder at se og opleve i Europa, Hvis du vil til Middelhavet, er den italienske Adriaterhavskyst tættest på. Den har lavvandede sandstrande og er velorganiseret, især for børnefamilier. Den italienske Middelhavskyst byder på smuk natur, hyggelige landsbyer og fine sandstrande. Kroatien har en lidt mere dramatisk natur med smukke landsbyer, klippestrande og virkelig klart vand. Den franske riviera byder på både glamour, lækker mad og betagende skønhed.

Elsker du at tage på kør-selv-ferier, men får du hovedpine af tanken om at koordinere det hele? Så har vi løsningen. Hos os kan du nemt bygge din rejse med lige så mange hoteller og overnatninger, som du har lyst til. Du kan nemt ændre datoerne for det hele på samme tid, ændre antallet af rejsende og ændre ruten med et enkelt klik. Desuden viser vi dig, hvornår det er billigst at rejse i den periode, du kigger på.

Undgå unødvendigt besvær, og book din bilferie hos os.

Kør-selv-ferie til Italien

Kør-selv-ferie til Kroatien

Kør-selv-ferie til Frankrig

Kør-selv-ferie til Tyskland

Kør-selv-ferie - andre lande

Inspiration, tips og information til din kør-selv-ferie
Vignetter og vejafgifter i Europa
Læs om forskellige vignetter og vejafgifter i europæiske lande før din kør-selv-ferie
Kør-selv-ferie gennem Frankrig: Fabelagtige landsbyer, lavendelmarker og riviera
Udforsk de tre store vinregioner Provence, Alsace og Bourgogne. Kombiner kultur, natur og strand, og oplev det bedste, Frankrig har at byde på.
Kombiner Kroatien og Italien: Rejseekspertens tips
Fantastiske kyster, smuk natur, historiske seværdigheder og afslappet stemning. Rejs uden for boksen og kombiner det bedste fra Kroatien og Italien.
Aktiv ferie med børn i Harzen
Mountainbiking, klatrepark, vandring og badeland. Ferien i Harzen bød ikke blot på masser af aktiviteter, men også på flotte naturoplevelser og masser af familiehygge.
Rejseberetning: Roadtrip til Tyskland, Østrig, Kroatien og Prag
Familieferie med en kombination af aktiv ferie i de østrigske alper, badeferie i Kroatien og storbyoplevelser i Prag.
Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger