Sembo: Rejser på en ny måde

Sembo er det eneste rejsebureau i verden, hvor du kan bygge og booke hele din rejse, fra start til slut, ligesom de professionelle.

Her kan du nemt bygge rejser, som er 'uden for boksen': Sommerferie, storbyferie, kør-selv-ferie eller andre ferierejser.

Hos os er det kun fantasien, der sætter grænser for din næste ferie!

Sembo: Rejser på en ny måde

Nu er det en leg at lave avancerede bookinger

Hos Sembo kan du nemt bygge og booke alle dele af din rejse i ét værktøj, helt selv! Du kan også lade dig inspirere af vores færdige rejseforslag og booke dem, som de er, eller justere dem efter dine ønsker. Vil du hellere have hjælp til at planlægge din drømmeferie og få en skræddersyet rejseplan? Vi har nu lanceret vores nye AI-rejseassistent Amelia, som giver dig gratis forslag til din næste rejse!

Alt-i-en rejseplanlæggeren

Tre nætter i Rom, to nætter i Venedig og en nat i Milano? En leg med Sembo. Med vores alt-i-en rejseplanlægger booker du alle elementerne til din drømmerejse (transport, indkvartering og aktiviteter) på én gang. Mulighederne er uendelige!

Amelia, vores digitale rejseassistent

Se videoen og find ud af, hvor nemt det er at få hjælp af Amelia, vores digitale rejseassistent. Amelia giver dig et skræddersyet forslag til din ønskede rejse. Du kan selvfølgelig justere rejseplanen, så den passer præcis til dig, inden du booker.

Har du også lyst til at teste Amelias evner? Du kan finde hende nederst på siden.

Rejser uden for boksen
Rejser uden for boksen
Hos Sembo ønsker vi at gøre det muligt for dig at tage på den rejse, du altid har drømt om. Vi vil have dig til at turde booke den rejse, der har været for kompliceret at planlægge, eller den rejse, der er helt uden for boksen.
Kør-selv-ferie gennem Frankrig: Fabelagtige landsbyer, lavendelmarker og riviera
Udforsk de tre store vinregioner Provence, Alsace og Bourgogne. Kombiner kultur, natur og strand, og oplev det bedste, Frankrig har at byde på.
Top 10 storby-kombinationer i Europa
De bedste tips fra Sembos rejseekspert, Marco Edin. Der er så meget at se og gøre i denne verden, og der er ikke tid nok til at gøre det hele. Men ved at besøge mere end én destination, når du rejser, får du set lidt mere, end du ellers ville.
Book hele din drømmerejse
Find den billigste pris
Guide til hvordan du finder de bedste priser, hvis du er fleksibel
Del og planlæg din rejse med andre
Guide til hvordan du deler din rejse med dine venner
Guide: Sådan bygger du en rejse
Guide til hvordan du let kan bygge og booke din rejse hos Sembo
Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger