Rejser uden for boksen

Hos Sembo ønsker vi at gøre det muligt for dig at tage på den rejse, du altid har drømt om. Vi vil have dig til at turde booke den rejse, der har været for kompliceret at planlægge, eller den rejse, der er helt uden for boksen.

Vidste du, at vi er det eneste rejsebureau i verden, der tilbyder en alt-i-en rejseplanlægger, som gør det til en leg at sammensætte og booke selv de mest komplicerede rejser?

Tag på en ferie ud over det sædvanlige, og lad dig inspirere af vores rejser uden for boksen!

Rejser uden for boksen

Det skal være nemt at rejse uden for boksen

En uge på Mallorca eller et par dage i Berlin? Der er en følelse af ro, når man tager på en rejse, der føles enkel eller velkendt. Men så sniger den følelse sig ind.... at man ville ønske, at man havde prøvet noget andet, rejst på en anden måde eller opdaget noget nyt!

Det er her, Sembos rejser uden for boksen kommer ind i billedet. At rejse uden for boksen handler om at turde gøre det, der måske tidligere har virket umuligt eller svært at planlægge. Det kan være at udforske flere steder på én rejse eller at rejse på en helt ny måde, som du aldrig har overvejet før.

Book en af vores spændende kombinationsrejser, der er så meget mere end bare to destinationer, eller bliv inspireret og sammensæt din egen. Det bliver ikke nemmere end med Sembo!

Set i medierne

Rejser uden for boksen i Europa

Rejser uden for boksen - resten af verden

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger