Storbyferie i Sverige

Spændende museer, hyggelige restauranter, sjove forlystelser og hyggelig stemning. Sveriges storbyer byder på masser af oplevelser og seværdigheder. Og med den lave kurs på den svenske krone er det ekstra billigt at shoppe og nyde livets goder i Sverige.

Du får altid op til 20% rabat på Stena Lines færger, når du booker overnatning og færge samtidig.

Storbyferie i Sverige

Populære destinationer

Tag en miniferie i en af de svenske byer og nyd masser af gode oplevelser.

Stockholm: Oplev den unikke kombination af gammeldags charme og avantgarde-design i Sveriges hovedstad, Stockholm. Udforsk Gamla Stan, den gamle bydel, og nyd en panoramaudsigt fra Kaknästornet over byen og skærgården.

Göteborg: Göteborg, Sveriges andenstørste by, byder på en pulserende kulturscene og en kosmopolitisk atmosfære. Fra forlystelsesparken Liseberg til Avenyns shopping og restauranter - Göteborg er fyldt med energi og kreativitet.

Malmø: Malmø, beliggende ved Øresundsbroen, byder på moderne arkitektur som Turning Torso og en blanding af kunst, shopping og kulinariske oplevelser ved havnefronten. Oplev det bedste fra to verdener i denne internationalt inspirerede by.

Oplev Sveriges storbyer, hvor skønhed og eventyr venter om hvert gadehjørne.

PS. Vidste du forresten, at hvis du booker færgen til Sverige hos Stena Line + overnatning samtidig, får du op til 20% rabat på færgen? Rabatten er allerede trukket fra prisen, når du booker rejsen.

Hoteller i Stockholm

Hoteller i Gøteborg

Hoteller i Malmø

Hoteller i andre byer i Sverige

Dette kan også interessere dig

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger