Søg og bestil rejse

search
Hvor vil du rejse hen?
Hvornår vil du rejse?
Rejsende  

LÄS MER

Dubai Blogg 1


Dejlige SPA-hoteller i RigaRiga er airBaltic's hub, hvilket gør det nemt at komme til den lettiske hovedstad og videre ud i verden. Riga er blandt andet kendt for sine mange dejlige SPA-hoteller og er et populært rejsemål for dem, der vil nyde lidt ekstra på turen. Her kan du få det bedste fra to verdener med afslapning for både krop og sind kombineret med historisk arkitektur, seværdigheder og et vidunderligt restaurantudvalg. Perfekt til en weekendrejse eller til at kombinere et par dage i den smukke by, inden rejsen fortsætter til nogle af AirBaltic's mange internationale destinationer.
 
Läs mer

Dejlige SPA-hoteller i Riga

Riga er airBaltic's hub, hvilket gør det nemt at komme til den lettiske hovedstad og videre ud i verden. Riga er blandt andet kendt for sine mange dejlige SPA-hoteller og er et populært rejsemål for dem, der vil nyde lidt ekstra på turen. Her kan du få det bedste fra to verdener med afslapning for både krop og sind kombineret med historisk arkitektur, seværdigheder og et vidunderligt restaurantudvalg. Perfekt til en weekendrejse eller til at kombinere et par dage i den smukke by, inden rejsen fortsætter til nogle af AirBaltic's mange internationale destinationer.

 

Läs mer


Knapp

airBaltic
Flyselskabet airBaltic har som mål at kombinere det bedste fra både traditionelle flyselskaber og lavprisflyselskaber med sikkerhed, punktlighed og service som deres hovedfokus. Derudover tilbyder de et bredt udvalg af valgfri tjenester for at forbedre sine rejsendes oplevelse både før, under og efter rejsen.Med Riga som hub, der forbinder øst og vest, tilbyder airBaltic fly til lave priser inden for Skandinavien og Europa samt Rusland og Mellemøsten.

airBaltic

Flyselskabet airBaltic har som mål at kombinere det bedste fra både traditionelle flyselskaber og lavprisflyselskaber med sikkerhed, punktlighed og service som deres hovedfokus. Derudover tilbyder de et bredt udvalg af valgfri tjenester for at forbedre sine rejsendes oplevelse både før, under og efter rejsen.
Med Riga som hub, der forbinder øst og vest, tilbyder airBaltic fly til lave priser inden for Skandinavien og Europa samt Rusland og Mellemøsten.


Knapp

logo aegean airlinesKnapp

airBaltic Bagageregler

Følgende bagageregler gælder generelt for airBaltic.


Bagagevægt

Bagagevægt


Basic
20 kg
fra 20€

Basic

20 kg

fra 20€


Premium
20 kg

Premium

20 kg


Business
2x20 kg

Business

2x20 kg