1 / 46

Hotel Ta' Cenc & Spa

Gozo, Malta

Om hotellet

Overnatter du ved Hotel Ta' Cenc & Spa, som ligger i det historiske kvarter i Sannat, er du kun 10 minutters kørsel fra Gozo Færgeterminal og Ramla Bay Strand. Dette hotel 5 ligger 23,8 km fra Golden Bay og 14,8 km fra Paradise Bay Strand. Føl dig hjemme i et af de 83 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og LCD-tv. Værelserne har privat terrasse. Der tilbydes kabelkanaler og en dvd-afspiller som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Badeværelserne har designertoiletartikler og bidet. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Ta' Cenc - 0,9 km
Mġarr ix-Xini - 2,7 km
Skt. Frantz Kirke - 2,9 km
St John's Demi-Bastion - 2,9 km
St. George's Basilika - 3,2 km
Il Hagar - Heart of Gozo Museum - 3,2 km
Pjazza Indipendenza - 3,2 km
Villa Rundle Gardens - 3,3 km
Det Gamle Fængsel - 3,5 km
Gozo Museum of Archaeology - 3,6 km
Cathedral of the Assumption - 3,6 km
Gozo Nature Museum - 3,6 km
Lunzjata-dalen - 3,6 km
Citadellet - 3,8 km
Sanap-klipperne - 3,9 km

Den foretrukne lufthavn for Hotel Ta' Cenc & Spa er Luqa (MLA-Malta International Airport) - 46,2 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, et forretningscenter og limousine- eller luksusbilservice. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Efter en dukkert i en af de 2 udendørs swimmingpools, kan du tilbringe resten af dagen på den private strand. Andre faciliteter på dette hotel i middelhavsstil inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Gæsterne kan nemt komme til stranden eller indkøbscentret med den gratis shuttletransport. Få en bid mad på Carrubo, som er en af 2 restauranter på dette hotel. Du kan også blive på værelset og nyde godt af roomservice (i et begrænset antal timer) eller hente en snack på stedets kaffebar/café. Afslut dagen med en forfriskning i baren/loungen, strandbaren, or baren ved poolen. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 07.00 til kl. 10.30.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Der pålægges en byskat: EUR 0.50 pr. person pr. nat, op til 10 nætter. Denne skat gælder ikke for børn under 18 år.
  • Destinationsgebyr: 0.50 EUR pr. person pr. nat

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for lufthavnstransport: 50 EUR pr. værelse (enkelt)
  • Ekstra senge er tilgængelige mod et tillægsgebyr

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort over Hotel Ta' Cenc & Spa

Adresse

Hotel Ta' Cenc & Spa

Sannat, Malta

N 36.020972 E 14.250952

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger