Søg og bestil rejse

search
Hvor vil du rejse hen?
Hvornår vil du rejse?
Rejsende  

Göteborg-Kiel färjan Stena Germanica
Göteborg-Kiel färjan Stena Germanica

Gøteborg - Kiel med Stena Line

Færgerne fra Göteborg til Kiel er en bekvem rute for dem, der skal på bilferie i Tyskland eller længere sydpå. Du behøver ikke at køre gennem Danmark. Færgen sejler fra Göteborg om aftenen, og du vågner op i Kiel om morgenen og er frisk og udhvilet til at køre videre til din destination. Kiel er også en dejlig destination i sig selv. Færgeoverfarten tager ca. 14 timer og 30 minutter. Når du har parkeret din bil om bord og nydt følelsen af at være på vej til Tyskland og Europa, starter rejsen altid med en afslappende aften om bord. Hvor afslappende det er, er naturligvis op til dig. Vores nye skibe er designet med det gode liv i tankerne, du spiser og drikker godt, du køber dagligdags luksusvarer, og du ser solen gå ned i horisonten. Men det bedste af alt er måske, at der er tid til at være sammen med dine kære.

Rabat på Stena Line

Du får altid 20% på færgen med Stena Line, hvis du bestiller færge og overnatning samtidigt på Sembo.

Hoteller i Tyskland

Hoteller i Tyskland finder du naturligvis her på Sembo. Vi har et stort udvalg af hoteller omkring Kiel, Hamburg, Lübeck og langs vejene sydpå i Europa.

Hotell i Tyskland

Information om Tyskland og Kiel

Her kan du finde oplysninger om Tysklands  seværdigheder, kort og tips om sjove ting, du kan lave i Tyskland. Du finder alle Sembo hoteller og overnatningssteder i Tyskland her.

Tyskland   Kiel    Hamburg    Lübeck

Bilferie og feriehus i Tyskland

Hvis du skal køre i Tyskland eller længere væk i Europa, kan du finde masser af tips her på Sembo. 

Bilsemester i Tyskland    Hyra hus i Tyskland

 

Stena Lines færger fra Danmark til Sverige, Letland, Polen og Tyskland.

Frederikshavn-Göteborg    Grenå-Halmstad    Göteborg-Kiel   Trelleborg-Rostock   Trelleborg-Sassnitz   Karlskrona-Gdynia   Nynäshamn-Ventspils