Søg og bestil rejse

search
Hvor vil du rejse hen?
Hvornår vil du rejse?
Rejsende  

Stena Line färja till Polen
Stena Line färja till Polen

Karlskrona-Gdynia med Stena Line

Karlskrona-Gdynia
Stena Line Karlskrona Gdynia er en god måde at komme til Polen på. Gdynia ligger i nærheden af Sopot og Gdansk på Østersøkysten. Du kan også køre til Krokow og skisportsstedet Zakopane i det sydlige Polen. Linjen har 3 afgange om dagen, herunder en afgang om natten. Overfarten med færgen tager ca. 10 timer og 30 minutter. Som på alle Stena Line-skibe serveres der god mad om bord, og du finder en Bordershop om bord, hvis du vil købe øl, vin eller spiritus til søpriser.

Pris*: Afhængigt af billettype koster det fra 659 kr til 2479 kr for en personbil med passagerer en enkelt vej. Ved afgange om natten tilføjes en Kahyt.

Rabat på Stena Line

Du får altid 20% på færgen med Stena Line, hvis du bestiller færge og overnatning samtidigt på Sembo.  

Information om Polen

Her finder du information om attraktioner i Polen, kort og sjove ting at lave i Polen og desuden finder du alle Sembo hoteller og overnatningssteder i Polen.

Polen   Gdansk   Sopot    Warszawa

Bilferie og feriehus i Polen

Hvis du skal køre i Polen, er der masser af tips her på Sembo. Det er også hyggeligt at leje et feriehus i Polen i en dejlig ferieuge. .

Polen   Feriehus i Polen

Stena Lines færger fra Danmark til Sverige, Letland, Polen og Tyskland.

Frederikshavn-Göteborg    Grenå-Halmstad    Göteborg-Kiel   Trelleborg-Rostock   Trelleborg-Sassnitz   Karlskrona-Gdynia   Nynäshamn-Ventspils