Søg og bestil rejse

search
Hvor vil du rejse hen?
Hvornår vil du rejse?
Rejsende  

Ferielejligheder

Når du rejser med DTF travel kan du vælge mellem tusindvis eksklusive ferielejligheder. Vi tilbyder alle typer og størrelser – til store og små familier. Vi håber I vil nyde vores ferielejligheder sammen.

Se vort store udvalg af moderne, hyggelige og komfortable ferielejligheder, og få en oplevelse for livet i en spændende storby eller langs solgaranterede kyststrækninger.

 

Vores populæreste lande og regioner med lejligheder.

Her finder du et lille udvalg, men der findes mange flere at vælge imellen. Vil du søge lejlighed i et andet land eller område anvend søgeboksen til venstre.

Lejligheder i Spanien

Vores populæreste områder i Spanien med lejligheder.

  
 

Lejligheder i Frankrig

Vores populæreste områder i Frankrig med lejligheder.

  
 

Lejligheder i Italien

Vores populæreste områder i Italien med lejligheder.

  
 

Lejligheder i Kroatien

Vores populæreste områder i Kroatien med lejligheder.

  
 

Lejligheder i Danmark

Vores populæreste områder i Danmark med lejligheder

  
 

Lejligheder, storbyer

Vores populæreste storbyer med lejligheder.

  
 

 

Nøje udvalgte ferielejligheder

Her hos DTF travel har vi udvalgt de helt rigtige ferielejligheder til dig og din familie. Vi stiller meget høje krav til vores leverandører, og vi har en tæt og løbende kontakt med alle udlejerne af vores ferielejligheder.

Skulle ferielejlighederne ikke leve op til vores strenge krav, stryges de kort og godt af udbudslisten til forholdene er bragt i orden. Vi ønsker dig en rigtig god ferie, og vi vil gøre vores for at det lykkes.

 

Ferielejligheder giver større frihed

Når du og familien bor i én af vores mange dejlige ferielejligheder, oplever I en frihed og lokal nærkontakt der gør ferien til noget ganske særligt.

Fordelene ved vores ferielejligheder er mange. Eksempelvis bestemmer I selv tempoet, og I har mulighed for at handle lokale delikatesser og tilberede dem selv. Det er en helt speciel følelse at handle på torvet, ved den lokale slagter eller dagligvarebutik.

 

Ferielejligheder i Danmark, Europa og resten af Verden

Tag en rundtur på vores hjemmeside og få et godt indtryk af vores mange ferielejligheder, der ligger spredt ud over Danmarks skønneste ferieområder, i Europas interessante storbyer og nogle af Verdens dejligste kysttrækninger.

Er du i tvivl om hvilke ferielejligheder der passer bedst til jeres behov, er du også velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 70 23 14 10, vores dygtige rejsespecialister er parate til at hjælpe dig og din familie på ferie. Du er også velkommen til at sende os en e-mail, gå på vores chat eller skrive via Facebook hvis du har yderligere spørgsmål til vores ferielejligheder eller rejsemål.